Onze aanpak

Strategie

Jouw succes wordt bepaald door het uitstippelen van de juiste strategie. Daarom gaan wij je begeleiden in het stellen van de juiste vragen en het maken van een goede strategie. 

  • Wat wil je met bereiken?
  • Waarom wil je dat bereiken?
  • Wat is je doelgroep?
  • Wat is je budget?
  • Wat zijn de mogelijkheden?
  • Wat zijn de beperkingen?
  • etc...

Analyse & Planning

Nu we de strategie hebben bepaald zullen wij je bijstaan in het analyseren van wat er moet gebeuren, en samen met jou een goed stappenplan opstellen zodat de juiste stappen op het juiste moment kunnen gebeuren. 

Service

In deze stap gaan we samen de meest efficiënte services bepalen om de geplande doelen te bereiken. 

Technologie

De technische bouwstenen zullen de vorm en het resultaat van je project gaan bepalen. Samen gaan we op zoek naar de beste technologiën om jouw doelen te bereiken. Of dit nu TYPO3, WordPress, PrestaShop of iets anders is, wij opteren steeds voor de technologie die het beste bij jou past... Hiermee houden we rekening met jouw strategie, snelheid, mobiele toestellen, uitbreidingsmogelijkheden, sociale media, integratiemogelijkheden zonder hierbij het budget uit het oog te verliezen.

Uitvoering

Tidi voert zelf geen uitvoerende e-service diensten uit, maar we monitoren wel de uitvoering. Sinds 01 oktober 2015 heeft AGX Digital de e-services de uitvoerende diensten van tidi overgenomen?

Meten

Meten is weten! Dit is dan ook een zeer belangrijk deel van onze aanpak. Hier gaan we controleren wat de uitgevoerde acties tot resultaat hebben gehad...

Evaluatie

Via onszelf constant in vraag te stellen en de gemeten resultaten zullen wij constant kijken wat we kunnen doen om je resultaten nog beter te maken...